Utilaje

Utilaje

utilaje

Indiferent de tipul si complexitatea lucrarii, cu utilajele CAT putem obtine  productivitate, confort sporit performante si eficienta pe santier.

Buldoexcavatoarele Cat® dispun de o cabina a operatorului de clasa mondiala cu o suspensie pe aer standard a scaunului, loc inbunatatit pentru picioare si o mai buna vizibilitate. Controalele ergonomice furnizeaza o operare usoara a utilajului cu un efort scazut al operatorului. Viteza de deplasare a utilajului 40km/h imbunatateste eficienta pe santier.

Miniincarcatoarele Cat va vor ajuta sa obtineti rezultatele vizate. Cabina spatioasa si ergonomica si comenzile cu efort redus, spatiul generos pentru picioare si scaunul cu spatar inalt, cu incalzire si ventilatie, mentin confortul operatorului pe toata durata zilei de lucru.

Cilindrii compactori cu vibratii sunt folositi pentru compactarea solului, nisipului sau pietrisului, inainte de turnarea betonului sau a stratului de asfalt. Sunt, de asemenea, ideali pentru lucrarile de asfaltare partiala. Acest tip de compactor este conceput pentru a fi folosit impreuna cu miniincarcatoarele si incarcatoarele multifunctionale, precum si cu incarcatoarele compacte pe senile sau pe roti Cat.

Cupa de incarcator
Dat fiind faptul ca fiecare cupa Cat este conceputa pentru a se adapta perfect la configuratia utilajului, puteti fi siguri ca veti obtine performanta maxima. De la cel mai mic model de miniincarcator si pana la cel mai mare incarcator compact pe roti, fiecare utilaj este conceput pentru a oferi un randament superior, un grad inalt de fiabilitate si o durata de exploatare indelungata, pentru diferite materiale si in conditii de utilizare dintre cele mai variate.

Excavator 12 to Cat indeplineste standardele actuale ale Uniunii Europene privind emisiile. De asemenea, este prevazut cu cateva caracteristici noi pentru a spori confortul si a economisi combustibil, care vor fi pe placul detinatorilor si al operatorilor.

Relatii clienti:

UTILAJE

Persoana de contact: Sef Parc Auto  Pavel Ionel

telefon:

  • (+40)744701130
  • (+40)374200222

email:

  • parcauto@decovil.ro