Obiecte Sanitare

Obiecte sanitare online

Creative si moderne

Magazin online de obiecte sanitareDaca ati crezut ca baile sunt interioare plictisitoare fără potențial estetic major, pregătiți-vă să fiti contrazis cu respect.

Cu propunerile creative pentru spatiile destinate igienei personale si relaxarii, din partea producatorilor de renume mondial cu care lucram: Villeroy & Boch, Ravak, Hansgrohe, Kludi, GroheAquaform, va puteti bucura si inspira pentru a crea propriul spatiu confortabil.

Aflați cum puteti sa  maximizati potențialul fiecarei camere destinate bailor din casele voastre vizualizand produsele inovative ale designerilor si arhitectilor care au fost adunati într-un singur loc.

Pentru spatiul tau personal poti folosi cele mai noi idei inovative pentru mobilier de baie, poti sa te folosesti de arta designerilor care isi definesc stilurile modeland  forme organice pentru a scoate cele mai interesante modele de cazi de baie, culori vii, soluții de stocare originale, obiecte de decorare minunate pentru bai, robinete de lavoare, bideuri si cazi si cabine cu hidromasaj.

Relatii clienti:

Persoana de contact: Consilier Iuliana Ivan

telefon:

  • (+40)746080067
  • (+40)374200222

email:

  • comenzi@decovil.ro
  • sanitare@decovil.ro