Mobilier si decoratiuni

Mobilier si decoratiuni

SHOWROO MOBILIER CASNICDECOVIL – dealer MOBEXPERT  apreciem frumusetea designului. Ne plac culorile si contrastele. Ne place sa ne jucam cu designul, dar nu uitam de functionalitate si lucram indeaproape cu clientii nostri, pentru ca fiecare proiect de amenajari interioare sa se transforme intr-o poveste unica.

Fiecare produs are povestea sa si noi suntem gata sa ti-o dezvaluim. In fiecare departament din magazinul nostru te asteapta un consilier specializat. Intreaba-l tot ce vrei sa stii despre canapeaua care iti place, despre covorul pe care ti-l imaginezi in camera ta, despre lampa care se potriveste in livingul tau, despre bucataria in care visezi sa iti petreci diminetile cu familia ori despre cum sa obtii atmosfera de relaxare dintr-o baie. Colectiile prezentate sunt intr-o continua schimbare, in pas cu ultimele tendinte din domeniul designului de interior si mereu in acord cu dorintele si cerintele clientilor.

Relatii clienti:

MOBILIER SI DECORATIUNI

Persoana de contact: MANAGER MAGAZIN MOBEXPERT
Simona Dragan

telefon:

  • (+40)740118353
  • (+40)374200222

email:

  • vanzari@decovil.ro

 

Din portofoliu:

 

9 noiembrie 2015
canapea-chesterfield-alb-2-2o

Canapeaua de la origini si pana in prezent

Canapeaua este mai mult decat o piesa de mobilier, este un simbol al confortului. Pe canapea ne petrecem timpul atat de unul singur cat si cu familia. Ea...

Read More
19 august 2015
LUCIA_semiambient_2-2o-3o

Canapele

LUCIA

Canapea piele, 2 locuri, alba

Cod produs: 210705141000501
Despre
LUCIA_semiambient_2-2o-3o
Canapeaua...

Read More