Proiecte diverse
52765Spitalul-de-Urgenta-Sf-Apostol-Andrei-Galati-3

Proiecte diverse

SPITALUL JUDETEAN “SF. APOSTOL ANDREI” GALATI

52765Spitalul-de-Urgenta-Sf-Apostol-Andrei-Galati-3

Materiale furnizate si servicii prestate: amenajari interioare, materiale de constructii, obiecte sanitare, gresie, faianta, mobilier.

ARCELOR MITTAL GALATI

1Materiale furnizate si servicii prestate: materiale de constructii, lucrari de amenajari interioare, obiecte sanitare,mobilier.

SUPERMARKETUL REAL

2Servicii prestate: lucrari de deszapezire si imprastiere material antiderapant cu ajutorul utilajelor.PROIECTE REZIDENTIALEINSTITUTII PUBLICE

VOLKSWAGEN GALATI

3Materiale furnizate si servicii prestate: materiale de constructii, lucrari de amenajari interioare, obiecte sanitare,mobilier, gresie, faianta.

BANCA COMERCIALA ROMANA

4Materiale furnizate si servicii prestate pentru toate sucursalele BCR din Galati: materiale de constructii, lucrari de amenajari interioare, obiecte sanitare,gresie, faianta.

ICEPRONAV GALATI

5Materiale furnizate si servicii prestate: materiale de constructii, lucrari de amenajari interioare, obiecte sanitare, gresie, faianta.

WINMARKT

6Materiale furnizate si servicii prestate pentru magazinele Winmarkt din Galati, Braila si Buzau: materiale de constructii, lucrari de amenajari interioare, obiecte sanitare, gresie, faianta.

UZINSIDER ENGINEERING GALATI

7Materiale furnizate si servicii prestate: materiale de constructii, lucrari de amenajare completa a cabinetelor de proiectare si a sediului administrativ.

CENTRUL DE RECOLTARE SYNEVO GALATI

8Materiale furnizate si servicii prestate: materiale de constructii, lucrari de amenajare completa.

MC DONALD’S GALATI

9Materiale furnizate si servicii prestate: materiale de constructii, lucrari de amenajare partiala.

VAMA OANCEA GALATI

11Materiale furnizate si servicii prestate: materiale de constructii, lucrari de amenajare interioara.